Informatii livrare
Categorii de informatii
Metode de livrare Conditii de livrare Curieri parteneri Conditii de retur
Detalii
Metode de livrare
1. Produsele se pot ridica de la sediu in momentul in care ati primit mesaj de confirmare ca puteti ridica comanda. Dureaza 24-48 h de la momentul in care ati plasat comanda online sau telefonic.

2. Livrare prin curier. Curierul livreaza coletele in 1-2 zile lucratoare. La acest timp se adauga cele 24h de realizare a produselor. Deci veti primi comanda in 2-3 zile lucratoare de la momentul efectuarii comenzii

Conditii de livrare
1. Produsele pot fi ridicate de la sediu Bld Iuliu Maniu nr 7, corp i ( intrarea pe langa service Samsung) dupa 24h de la efectuarea comenzii. Nu se platesc taxe suplimentare. Veti fi contactat telefonic pentru a va ridica comanda.
2. Livrare prin curier rapid. Taxele de curierat sunt de 15 lei pentru comenzi mai mici de 150 de lei. Daca comanda se plateste prin puncte acumulate , chiar daca depaseste suma de 150 de lei, se plateste taxa de transport de 15 lei.
Pentru comenzi mai mari de 150 de ron transportul este gratuit.

IMPORTANT! Daca observati o deteriorare a ambalajului coletului refuzati sa primiti coletul de la curier. Solicitati sa vi se intocmeasca un proces verbal. Este singura modalitate prin care putem solicita despagubiri de la acestia si astfel sa va retrimitem alt colet.

Curieri parteneri
Bookcurier

Conditii de retur
Produsul/ produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare. Cumparatorul nu va suporta cheltuieli de returnare, acestea vor fi suportate de Eligreen Handmade.
Procedura de retur este simpla: se completeaza fiecare rubrica a formulularului de retur iar curierul va veni sa ridice coletul.
Atentie! Produsul trebuie returnat in ambalajul original, fara sa fie desfacut, utilizat , desigilat sau deteriorat ambalajul sau continutul acestuia. Contravaloarea produselor va fi returnata in terment de maxim 30 de zile lucratoare in conditiile termenilor mentionati mai sus.
Va rugam ca la retur sa impachetati produsele corespunzator intr-o cutie de carton eventual, pentru a preveni deteriorarea acestora la transport.