Informatii livrare
Categorii de informatii
Metode de livrare Conditii de livrare Curieri parteneri Conditii de retur
Detalii
Metode de livrare
1. Produsele se livreaza prin curier, pe teritoriul Romaniei. Dupa perioada pandemiei o sa fie posibila si livrarea internationala, in anumite zone. Livrarea prin curier dureaza 3 zile. Costul de transport este intre 15-19 ron, sau 0 ron pentru comenzi mai mari de 150 de ron. Comanda minima este de 45 de ron


Conditii de livrare
2. Livrare prin fan curier pe teritoriul Romaniei. Taxele de curierat sunt de 15 lei pentru comenzi mai mici de 150 de lei. Daca comanda se plateste prin puncte acumulate , chiar daca depaseste suma de 150 de lei, se plateste taxa de transport de 15 lei.Pentru comenzi mai mari de 150 de ron, transportul este gratuit. Comanda minima este de 45 de ron.
Pentru comenzi mai mari de 150 de ron transportul este gratuit.

IMPORTANT! Daca observati o deteriorare a ambalajului coletului refuzati sa primiti coletul de la curier. Solicitati sa vi se intocmeasca un proces verbal. Este singura modalitate prin care putem solicita despagubiri de la acestia si astfel sa va retrimitem alt colet.

Curieri parteneri
Fan curier

Conditii de retur
Produsul/ produsele pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare. Cumparatorul nu va suporta cheltuieli de returnare, acestea vor fi suportate de Eligreen Handmade.
Procedura de retur este simpla: se trimite un mail la comenzi@eligreen.ro cu solicitarea iar curierul va veni sa ridice coletul. Sau puteti completa formularul de retur din contul dvs
Atentie! Produsul trebuie returnat in ambalajul original, fara sa fie desfacut, utilizat , desigilat sau deteriorat ambalajul sau continutul acestuia. Contravaloarea produselor va fi returnata in terment de maxim 30 de zile lucratoare in conditiile termenilor mentionati mai sus.
Va rugam ca la retur sa impachetati produsele corespunzator intr-o cutie de carton eventual, pentru a preveni deteriorarea acestora la transport.