Intrebari frecvente
Intrebari
Cum imi fac cont De ce am nevoie de cont Cum comand Cum platesc Cum si cand primesc produsele
Raspunsuri
Cum imi fac cont
De pe pagina principala http://eligreen.ro, in dreapta sus acceseaza 'Contul meu'. Introdu adresa de mail si apoi toate datele care ti se solicita. Vei primi un mail de confirmare la adesa de mail solicitata.

De ce am nevoie de cont
Contul este necesar pentru a vizualiza comenziile anterioare, pentru a se pastra datele de indentificare , livrare si contact, pentru a beneficia de puncte ( cu ajutorul carora poti achizitiona produse noi)

Cum comand
1. Comanda online

Acceseaza catalog produse, din stanga sus. Acolo vei gasit produsele disponibile . Poti cauta un produs anume in campul special de cautare.
Adauga produsele dorite in cos prin selectarea butonului ' Adauga in cos'
Dupa ce ai adaugat toate produsele dorite , in dreapta sus la ' Cosul meu' poti modifica eventual cantitatea de produse, renunta la unele produse si finaliza comanda.
Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata (ridicare personala de la sediu sau din oficiile postale, livrare prin curier).
Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile Eligreen” inainte de a trimite comanda.
Daca esti client nou completeaza datele din formular. Daca ai deja un cont introdu datele de indentificare, apoi apasa ' Trimit comanda'
Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

2. Comanda telefonic

De luni-vineri, intre 10-18 , poti plasa o comanda la numarul de telefon 0767274987

Cum platesc
Plata se realizeaza in sistem ramburs in momentul primirii coletului sau când se ridica de la sediu respectiv oficiul postal

Cum si cand primesc produsele
Produsele se realizeaza in momentul plasarii comenzii. Timpul de realizare este de 24h. Dupa aceast termen vor fi livrate prin curier, posta sau pot fii ridicate de la sediu. Livrarea prin curier dureaza 24-48 h